Dbamy o to, by nasze sushi było wyjątkowe i najwyższej jakości, wybieramy najlepsze i najświeższe produkty u sprawdzonych dostawców. Aby za wyglądem potrawy szedł odpowiedni smak niezbędna jest wiedza teoretyczna i doświadczenie jakie posiadają nasi kucharze.

#1 FUTOMAKI z łososiem surowym

glon nori, ryż, łosoś surowy, wasabi, paluszek krabowy - surimi, serek philadelphia lub majonez japoński, ogórek świeży lub rzepa, sałata.

#2 FUTOMAKI z łososiem pieczonym

glon nori, ryż, łosoś pieczony, wasabi, tykwa, serek philadelphia lub majonez japoński, ogórek świeży lub rzepa, sałata.

#3 FUTOMAKI z węgorzem unagi

glon nori, ryż, węgorz unagi, wasabi, tykwa, serek philadelphia lub majonez japoński, ogórek świeży lub rzepa, sałata.

#4 FUTOMAKI z tuńczykiem

glon nori, ryż, tuńczyk surowy, wasabi, serek philadelphia lub majonez japoński, ogórek świeży lub rzepa, sałata.

#5 FUTOMAKI wegetariański

glon nori, ryż, wasabi, papryka, ogórek, sałata, tykwa, avokado, ananas.

#6 CALIFORNIA MAK

glon nori, ryż, sezam , wasabi, paluszek krabowy - surimi, ogórek świeży lub rzepa.

#7 GOLD CALIFORNIA

glon nori, ryż, łosoś surowy, wasabi, ogórek lub rzepa.

#8 HOSSOMAKI

glon nori, ryż, paluszek krabowy - surimi lub ogórek, rzepa, papryka, avokado.

#9 NIGIRI z łososiem

ryż, łosoś surowy, wasabi.

#10 NIGIRI z krewetką

ryż, krewetka Ebi, wasabi.

#11 NIGIRI z węgorzem unagi

ryż, węgorz unagi, wasabi.

#13 NIGIRI wegetariańskie

ryż, omlet tamago, wasabi.

#14 GUNKAN

glon nori, ryż, ikra lub tatar z łososia.